Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Software / Digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen

Bij Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus worden documenten en contracten digitaal ondertekend. Zo is het gehele uitzendproces digitaal en eenvoudig voor iedere flexwerker en opdrachtgever.

Ik wil een afspraak

Alle documenten die Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus verstuurt naar de flexwerker of opdrachtgever in de naam van de intermediair, kunnen voorzien worden van een digitale handtekening. Deze software hebben wij standaard in ons systeem ingebouwd!

Functionaliteit

Ieder officieel document dat een handtekening vereist, versturen wij met het verzoek aan de ondertekenaar om dat document digitaal te ondertekenen.

Ons streven naar efficiëntie en gebruiksgemak beperkt zich niet tot alleen backoffice-ondersteuning. We begrijpen dat het zetten van handtekeningen op officiële documenten een integraal onderdeel vormt van uw bedrijfsprocessen. Om dit te vergemakkelijken, hebben we een geavanceerde functionaliteit geïmplementeerd om dit proces volledig naadloos en digitaal te maken.

Wanneer een officieel document een handtekening vereist, sturen wij het naar de betreffende persoon met het verzoek om het digitaal te ondertekenen. De ondertekenaar ontvangt een e-mail met het specifieke document als bijlage. Dit document is zorgvuldig beveiligd om vertrouwelijkheid en integriteit te waarborgen. Vanuit deze e-mail kan de ondertekenaar moeiteloos doorklikken naar ons onlineUUR-urenregistratiesysteem.

Binnen onlineUUR kan de ondertekenaar het document met slechts één klik op de ‘Akkoord’-knop digitaal ondertekenen. Op dat moment wordt automatisch een unieke code verzonden, waardoor tweevoudige authenticatie wordt toegepast om de juridische geldigheid van de digitale handtekening te waarborgen. Hiermee voldoen we aan de hoogste normen voor juridische geldigheid en beveiliging.

Zodra het document is ondertekend, wordt het met de handtekening en al gepubliceerd in het onlineUUR-portaal van uw uitzendbureau. Dit betekent dat u snel en efficiënt kunt werken zonder de last van papieren documenten en handtekeningen. Onze geavanceerde functionaliteit maakt uw uitzendbureau backoffice volledig papierloos, wat niet alleen tijd en middelen bespaart, maar ook voldoet aan de moderne zakelijke normen. Ons doel is om uw administratieve processen te stroomlijnen en uw bedrijf soepel te laten functioneren.

Kosten

Voor de digitale handtekening rekenen wij geen kosten. Deze software is standaard ingebouwd in onze urenregistratie software van onlineUUR waarin alle documenten en contracten gepubliceerd worden. U hoeft hiervoor dus geen extra uitzendsoftware aan te schaffen.

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5