Navigatie

Laatste nieuws

Navigatie

16 december 2019

Flexwerkers hoger risico op arbeidsongeval

Lees bericht
13 december 2019

Nieuwe collega: Leonie Schuurman

Lees bericht
26 november 2019

Wab klaar

Lees bericht
Home / Software / Digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen

Bij Flexsupport worden documenten en contracten digitaal ondertekend. Zo is het gehele uitzendproces digitaal en eenvoudig voor iedere flexwerker.

Ik wil een afspraak

Alle documenten die Flexsupport verstuurt naar de flexwerker of opdrachtgever in de naam van de intermediair kunnen voorzien worden van een digitale handtekening. Deze software is standaard in ons systeem ingebouwd.

 

Functionaliteit

Ieder officieel document dat een handtekening vereist, kunnen wij versturen met het verzoek aan de ondertekenaar om dat document digitaal te ondertekenen. De ondertekenaar krijgt hiervoor een email met het betreffende document in de bijlage. Vanuit de mail kan de ondertekenaar in onlineUUR ons urenregistratie systeem het document digitaal ondertekenen. Dit gaat heel eenvoudig door middel van het klikken op de akkoord knop. Op dat moment is onderwater een unieke code verstuurd waardoor tweevoudige authentificatie is opgeslagen betreft rechtsgeldigheid van de digitale handtekening. Het document wordt vervolgens met handtekening en al gepubliceerd in het onlineUUR portaal van uw uitzendbureau. Zo maken wij uw uitzendbureau backoffice geheel papierloos.

 

Kosten

Voor de digitale handtekening rekenen wij geen kosten. Deze software is standaard ingebouwd in onze urenregistratie software van onlineUUR waarin alle documenten en contracten gepubliceerd worden. U hoeft hiervoor dus geen extra uitzendbureau software aan te schaffen.