Navigatie

Laatste nieuws

Navigatie

1 september 2020

Op een aanbesteding inschrijven

Lees bericht
25 augustus 2020

Wat is een goede uitzendbureau website?

Lees bericht
6 augustus 2020

SNA-keurmerk voor Flexsupport

Lees bericht

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Software / Website

Uitzendbureau website

Snel, simpel en tegen minimale kosten uw eigen professionele uitzendbureau website online. Makkelijker kan niet!

Ik wil een afspraak

Het WordPress template voor een professionele uitzendbureau website en de bijbehorende WordPress plugin zijn door ons zusterbedrijf Webplaats ontwikkeld. Met dit template en de plugin heeft u snel een professionele en functionerende website voor uw uitzendbureau online.

 

Functionaliteit

Met het WordPress template maakt uw websitebouwer eenvoudig een mooie uitzendbureau website die alle basis functionaliteiten die u als ondernemer nodig heeft. Met de plugin kunt u vacatures publiceren en kandidaten laten inschrijven. De plugin is gekoppeld aan de software van Uitzendplaats. Naast deze functionaliteiten is er onder andere een nieuwspagina in het template. Ook een teampagina en een overzichtpagina waarop u uw documenten kunt publiceren ontbreken niet in dit professionele template. Door al deze functionaliteiten kunt u snel online aan de slag met uw uitzendbureau.

 

Kosten

Uw eigen website kunt u laten bouwen door uw websitebouwer. Die kan het gratis WordPress template met de plugin verwerken in uw uitzendbureau website. Heeft u geen websitebouwer? Wij kennen er een paar die ervaring hebben met dit template en de plugin. Wij adviseren u graag. Nieuwsgierig? Kijk dan op deze website voor meer uitleg of neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Wij gebruiken cookies.

Bekijk hier ons privacybeleid.

Akkoord
Privacybeleid