Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Software / Uitzendbureau Website

Uitzendbureau Website

Laat ons jouw Uitzendbureau Website bouwen! Geen tijd om zelf je Uitzendbureau Website te bouwen? Laat ons team jouw website verzorgen!

Snel, simpel en tegen minimale kosten uw eigen professionele website voor uw uitzendbureau online. Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus ondersteunt!

Ik wil een afspraak

Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus ondersteunt in het maken van uw eigen uitzendbureau website. Het WordPress template voor een professionele website en de bijbehorende WordPress plugin zijn door ons zusterbedrijf Flexsoftware, uitzendsoftware voor uitzendbureaus, ontwikkeld. Met dit gratis thema of dit premium thema en de plugin heeft u snel een professionele en functionerende website voor uw uitzendbureau online.

Functionaliteit

Met het WordPress template maakt u eenvoudig een mooie website met alle basis functionaliteiten die u als ondernemer nodig heeft. Met de plugin kunt u vacatures publiceren en kandidaten inschrijven. De plugin is gekoppeld aan de Recruitment CRM software van Uitzendplaats. Naast deze functionaliteiten is er onder andere een nieuwspagina in het template. Ook een teampagina en een overzicht pagina waarop u uw documenten kunt publiceren ontbreken niet in dit professionele template. Door al deze functionaliteiten kunt u snel online aan de slag met uw uitzendbureau.

Kosten

U kunt er voor kiezen zelf de website te bouwen, dit te laten doen door uw eigen websitebouwer of, als u die niet heeft, door ons zusterbedrijf Flexsoftware via de dienst Uitzendbureau Website. De kosten voor het laten bouwen verschillen, afhankelijk van uw wensen.

Bent u benieuwd hoe wij u hierin kunnen ondersteunen? Wij adviseren u graag. Via onderstaande knop neemt u vrijblijvend contact op.

Contact

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5