Navigatie

Laatste nieuws

Navigatie

14 mei 2020

CAO voor uitzendkrachten in het Engels

Lees bericht
11 mei 2020

Protocol voor veilig flexwerk

Lees bericht
4 mei 2020

Verschil tussen uitzendbureau backoffice en franchiseformule

Lees bericht

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Home / Software / Online urenregistratie

Online urenregistratie

Met het online urenregistratie systeem van OnlineUUR heeft u een compleet overzicht van alle gewerkte uren, loonstroken, facturen en andere juridische documenten.

Ik wil een afspraak

Het urenregistratie systeem OnlineUUR is door ons zusterbedrijf Webplaats ontwikkeld. Via dit urenregistratie systeem is het mogelijk voor de flexwerkers en opdrachtgevers om online de urenbriefjes te verwerken en tevens dient dit portaal als opslag voor de diverse documenten voor de flexwerker en de opdrachtgever.

 

Functionaliteit

Uw sollicitant is aangenomen. Gefeliciteerd! U geeft de gegevens door aan Flexsupport. Zij maken de arbeidsovereenkomst en de opdrachtbevestiging voor respectievelijk de flexwerker en de opdrachtgever in orde. Zodra de koppeling tussen flexwerker en opdrachtgever is gemaakt op de backoffice wordt deze gepubliceerd in uw OnlineUUR portaal.

Met uw eigen inlog als intermediair kunt u alle documenten inzien. Alle documenten zijn: de arbeidsovereenkomst en de werkbevestiging voor de flexwerker bij aanvang van het werk en de loonstrook na afloop van de verloning. In het portaal worden ook de opdrachtbevestiging voor de opdrachtgever bij de aanvang van het werk en de factuur na de verloning gepubliceerd.

Na afloop van iedere gewerkte week vult de flexwerker zijn gewerkte uren in in het portaal en biedt ze ter goedkeuring aan bij de opdrachtgever. De leidinggevende van de flexwerker krijgt een email dat er uren zijn aangeboden. Via een link kan hij de gewerkte uren in 2 muisklikken accorderen. Het is ook mogelijk dat de opdrachtgever zelf de gewerkte uren in voert en ze direct accordeert. Zo is het declaratieproces eenvoudig, overzichtelijk en transparant.

Het portaal wordt opgemaakt in uw huisstijl kleuren en met uw logo. Omdat het een aparte website is kan OnlineUUR ook gemakkelijk in uw eigen uitzendbureau website geïntegreerd worden door uw website ontwikkelaar.

 

Kosten

Ieder uitzendbureau dat Flexsupport in zet voor het uitvoeren van de administratie krijgt een eigen OnlineUUR website. Deze website zit in onze kostprijsfactor.

Nieuwsgierig? Kijk dan op de website van OnlineUUR voor meer uitleg.

Wij gebruiken cookies.

Bekijk hier ons privacybeleid.