Navigatie

Laatste nieuws

Navigatie

14 mei 2020

CAO voor uitzendkrachten in het Engels

Lees bericht
11 mei 2020

Protocol voor veilig flexwerk

Lees bericht
4 mei 2020

Verschil tussen uitzendbureau backoffice en franchiseformule

Lees bericht

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Home / Software / Recruitment CRM software (matchtool)

Recruitment CRM

Met de Recruitment CRM software (matchtool) van Uitzendplaats heeft u een online overzicht in uw vacatures, sollicitaties, flexwerkers en klanten. Dit maakt matchen zeer eenvoudig!

Ik wil een afspraak

De Recruitment CRM software van Uitzendplaats is door ons zusterbedrijf Webplaats ontwikkeld. Deze uitzendbureau software biedt u de mogelijkheid om kandidaten op vacatures te matchen. U richt deze recruitment en CRM software zelf in met de door u gewenste matchvelden. Zo heeft u alle online functionaliteiten in huis die u als uitzendbureau nodig heeft.

 

Functionaliteit

Kandidaten schrijven zich in of solliciteren via uw eigen uitzendbureau website. Als u op uw uitzendbureau website de uitzendbureau WordPress plugin heeft gebruikt die Webplaats heeft ontwikkeld, dan komen de kandidaten automatisch in uw Uitzendplaats account terecht. U vult de data aan met uw indruk van de sollicitant en met de contactmomenten die u met de kandidaat heeft. Omdat Uitzendplaats vanaf ieder apparaat bereikbaar is, heeft u altijd en overal het overzicht van uw sollicitanten en gematchte kandidaten tot uw beschikking.

De gematchte kandidaten kunt u vanuit Uitzendplaats voorstellen bij uw klanten. Is er een match dan kunt u de geplaatste kandidaat direct inschrijven bij Flexsupport voor de verloning.

 

Kosten

Ieder uitzendbureau dat de uitzendbureau backoffice van Flexsupport in zet voor het uitvoeren van de administratie krijgt één licentie voor één medewerker ter beschikking. Dit account zit in onze kostprijsfactor. Het is mogelijk tegen betaling meerdere licenties bij Uitzendplaats af te nemen.

Nieuwsgierig? Maak dan direct uw account aan via de website van Uitzendplaats. Probeer de eerste twee maanden volledig gratis.

Wij gebruiken cookies.

Bekijk hier ons privacybeleid.