Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Vacatures / Woonbegeleider

Woonbegeleider

Assen Zorg / welzijn MBO

16-06-2022 07:38
Referentie:451829782

Algemeen

Voor een organisatie in Assen (beschermd wonen 24-uurs zorg) zoeken wij een woonbegeleider. Het betreft ondersteuning aan (jong)volwassenen in de leeftijd van 12-25 jaar met meervoudige problematiek. De problematiek bestaat voornamelijk uit een combinatie van (licht) verstandelijke beperking, gedragsproblemen, psychiatrische stoornissen, zorg- en hulp mijdend gedrag en een ontoereikend netwerk.
Er is overdag, in de avond en in de nacht begeleiding op de locaties en er zijn extra voorzieningen t.a.v. veiligheid en achterwacht. De begeleiding biedt waar nodig ondersteuning bij algemene dagelijkse levensbehoeften. Verder bestaat de zorg uit een integraal aanbod van dagbesteding, training en persoonlijke begeleiding. Het betreft ondersteuning bij de inrichting van het dagelijks leven om zo een fijne beschermde woonomgeving te kunnen bieden.
We zoeken een enthousiaste, gedreven zorgprofessional die kennis heeft van genoemde doelgroep. Heb je minimaal een zorggerelateerde MBO 3/4 niveau opleiding en ervaring met de doelgroep? Neem dan snel contact met ons op en stuur een mail naar info@topzorgpersoneel.nl of bel met Janique of Bonny op 0592 – 20 50 18
In eerste instantie gaat het om dienstverband voor een jaar je komt direct indienst bij de opdrachtgever. CAO Sociaal Werk schaal 6 minimale beschikbaarheid 24 uur per week. Het betreft wisselende diensten en slaapdiensten horen er ook bij.

Informatie

Locatie Assen
Branche Zorg / welzijn
Benodigde opleiding MBO

Recruiter

Janique Topzorgpersoneel

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5