Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Vacatures / Apothekersassistent

Apothekersassistent

Oude Pekela Zorg / welzijn MBO

14-09-2023 08:56
Referentie:1774845638

Algemeen

Voor Apothekengroep Groningen zoeken wij naar meerdere enthousiaste apothekersassistenten.

Apothekengroep Groningen
Op slechts 25 minuten rijden vanaf de stad Groningen is de zelfstandige Apotheek Scheemda gevestigd, de grootste apotheek van Apothekengroep Groningen. De Apothekengroep Groningen bestaat uit 10 apotheken en vele uitdeelposten in de provincie Groningen. O.a. Apotheek Winsum, Eemsmond, Het Dokhuis en Stadskanaal horen bij de groep. De apotheken zijn gezamenlijk gecertificeerd en werken samen op het gebied van bereidingen, herhaalservice en central filling. Een aantal apotheken is uitgerust met een medicijnrobot, track en trace en medicijnlockers. Met de verschillende huisartspraktijken in de verzorgingsgebieden werken ze nauw samen. Er wordt gewerkt met het AIS Farmasys van Smartmed.

Wat wij verwachten
Wij zoeken enthousiaste gediplomeerde apothekersassistenten voor de locaties Scheemda, Pekela en Stadskanaal die flexibel en stressbestendig zijn ingesteld en daarnaast over een positieve houding beschikken.
De werkzaamheden bestaan uit alle dagelijkse werkzaamheden in de apotheek, zoals het klaarmaken van recepten, baliewerkzaamheden en het geven van advies over o.a. zelfzorgmiddelen.

Wat wij bieden
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan voor ca. 20 – 32 uur per week, aanvang in overleg maar in principe per direct. Het contract is in eerste instantie voor bepaalde tijd maar het doel is echter het aangaan van een langdurige samenwerking. Salaris conform CAO Apotheken.

Contact
Als deze advertentie je aanspreekt, solliciteer dan direct naar deze baan met CV en een korte toelichting.
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen, Ewoud de Roos, Medical Square op 06 83637630, of kijken op onze website www.medicalsquare.nl

Informatie

Locatie Oude Pekela
Branche Zorg / welzijn
Benodigde opleiding MBO

Recruiter

Ewoud de Roos

Bereikbaar via:

ewoud@medicalsquare.nl

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5