Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Kennisbank / Gratis hulp bij geldzorgen

Gratis hulp bij geldzorgen

Geldzorgen, je hebt ze liever niet. Maar als flexwerker heb je er nu misschien wel mee te maken omdat je tijdelijke baan is gestopt of omdat je minder uren maakt. En ondertussen blijven je maandlasten hetzelfde. Hoe doet je dat? Speciaal voor jou is er een gratis pakket om je te ondersteunen bij je geldzorgen. Inclusief een eigen coach en een online cursus.

Leestijd: 1 min.

Het pakket ‘Eerste hulp bij geldzorgen’ is beschikbaar voor alle uitzendkrachten met een fase A of B contract. Tot eind december 2020 is het pakket i.v.m. Corona ook aan te vragen voor alle werkzoekende uitzendkrachten. Via de speciale website: https://www.cnvgeldzorg.nl/financieel-fit/ kun je heel eenvoudig de toolkit aanvragen. Hierdoor krijg je snel inzicht in je financiële situatie en welke stappen je kunt ondernemen om de situatie te verbeteren.

 

Handige tips

Na je aanmelding neemt een coach contact met je op om te kijken wat jij in jouw situatie nodig hebt. Daarnaast ontvang je een gratis startpakket met onder meer een pen, rekenmachine, kasboek, handige tips en een inlog voor de online cursus ‘Uitkomen met je inkomen’. Deze cursus biedt meer inzicht in je eigen financiële situatie en zet op een rij welke stappen je het beste kunt nemen om uit je geldzorgen te komen. Je eigen inzet is ook belangrijk.

Gratis hulp bij geldzorgen is een samenwerking van stichting Doorzaam, CNV Geldzorg en James.

Voor meer informatie kun je ook eerst de helpdesk bellen om te kijken of het startpakket voor jouw situatie geschikt is, tel: 030 – 7511910

 

 

 

 

 

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5