Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Vacatures / zelfstandige ergotherapeut

zelfstandige ergotherapeut

Assen Zorg / welzijn HBO

02-02-2024 14:30
Referentie:1288225426

Algemeen

Het WZA zoekt ivm verlof van een collega een zelfstandige ergotherapeut.

Als Ergotherapeut bij het WZA verbeter je de zelfredzaamheid van de patiënt. Dit doe je door het doen van onderzoek, observatie, behandeling, begeleiding en advisering bij de patiënt.
Iedere patiënt is anders en daarom is het belangrijk dat je goed kan levelen met de patiënt. Wat is er, ondanks de beperking, nog wel mogelijk? Hiervoor is het cruciaal dat je creatief bent.
Uiteraard zorg je voor een juiste rapportage en dossiervoering in het patiëntendossier. Ook participeer je in multidisciplinaire behandelprogramma’s en lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling. Al met al gaat het om een brede en afwisselende functie, waarbij er ruimte is voor eigen inbreng.

De afdeling
De afdeling bestaat uit zeven collega’s, samen vormen ze een enthousiast team waarbij gezelligheid niet ontbreekt. Patiënten worden behandeld in de kliniek, met name op de afdeling neurologie (stroke-unit) en in poliklinische revalidatie. De indicaties voor ergotherapie in het ziekenhuis zijn onder andere patiënten met neurologische aandoeningen, reumatische aandoeningen, rugklachten, handletsel en onverklaarde lichamelijke klachten. Patiënten worden verwezen door de specialisten van het WZA, met name de revalidatieartsen en neurologen.

De ergotherapie maakt onderdeel uit van een multidisciplinair behandelteam. Je werkt samen met collega’s van fysiotherapie, medisch maatschappelijk werk, logopedie en psychologie.

Wij vragen
Om voor deze vacature in aanmerking te komen zijn we op zoek naar een enthousiaste en creatieve collega. Met jouw goede verbale en non-verbale contactuele eigenschappen pas jij je makkelijk aan richting de patiënten en collega’s. Verder ben je flexibel en heb je een pragmatische instelling. Je kan zowel goed in teamverband als zelfstandig werken.

Daarnaast beschik je over:

Afgeronde opleiding ergotherapie;
Inschrijving in het kwaliteitsregister ergotherapie;
Computervaardigheden die horen bij de uitoefening van je functie (onder andere werken in EPD en Office 365).

Wat hebben wij te bieden?

• Een salaris conform de Cao Ziekenhuizen, waarbij deze functie ingedeeld is in FWG 55 (minimaal € 3.434,- en maximaal € 4.842 – bij een werkweek van 36 uur). In juni 2024 volgt er nog een CAO verhoging;
• Een contract van april 2024 tot en met oktober 2024 voor 12-24 uur per week;
• Een vakantietoeslag van 8,33%;
• Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.
• De ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van diverse opleidingsmogelijkheden;
• Het interne programma Fier!, ter bevordering van jouw duurzame inzetbaarheid;
• Diverse regelingen, zoals een reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
• Een goede bereikbaarheid met het ov, gratis parkeergelegenheid op loopafstand van het WZA en een gratis overdekte (en afgesloten) fietsenstalling.

Informatie

Locatie Assen
Branche Zorg / welzijn
Benodigde opleiding HBO

Recruiter

Janique Topzorgpersoneel

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5