Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Kennisbank / Een 7-sterren uitzendbureau worden? Ontdek hoe op het Uitzendbureau Event 2024!

Maak jouw
uitzendbureau
futureproof

Al 6 jaar organiseert Flexsupport het Uitzendbureau Event en ook in 2024 doen we dit weer. Het Uitzendbureau Event 2024 vindt plaats op 17 oktober in De STEK te Groningen en 7 november bij Easyflex in Oosterhout. Het event belooft een weer een inhoudelijk sterk event te worden want, Jack Korsten en Koen Slinger zijn onze gastsprekers. Jack is de oprichter van Groeipartner en samen met Koen mede-oprichter AI Panda dat organisaties helpt om AI écht voor ze te laten werken. Jack is tevens auteur van de managementboek bestsellers ‘De Groeispiraal’ en ‘De 7-Sterren Organisatie’.

Onze gastsprekers

Jack Korsten staat bekend om zijn goede werk in het begeleiden van ondernemers naar succes. Hij houdt een spiegel voor om de dienstverlening van een bedrijf naar een hoger plan te tillen. Naast een man van de theorie, is hij iemand die het simpel en doeltreffend wil houden. Lekker praktisch dus! Koen Slinger is voormalig topsporter (basketbal) met een topsportmentaliteit en een passie voor innovatie, die hem zijn drive geven om altijd het onderste uit de kan te halen. Tijdens het evenement delen Jack en Koen hun inzichten over het bouwen van toekomstbestendige uitzendbureaus met behulp van AI-tools.

Het Uitzendbureau Event 2024

Het Uitzendbureau Event 2024 wil de deelnemers iets leren én inspireren. Het doel is om de impact van opkomende technologieën en AI-tools op de uitzendbranche te belichten. Jack biedt inzicht in de mogelijkheden van AI en geeft 28 tools mee om je dienstverlening te ontwikkelen.

Flexsupport sponsort en host dit Event, omdat we onze klanten naar een hoger dienstverleningsniveau willen helpen. Zo kunnen zij zich onderscheiden van de andere uitzendbureaus in de branche.

 

Bestel snel je tickets!

Met het Uitzendbureau Event 2024 in het vooruitzicht krijgen uitzendondernemers een unieke kans om hun kennis te vergroten en hun bedrijven futureproof te maken. Maak van je uitzendbureau een 7-sterren uitzendbureau op het Uitzendbureau Event 2024! Bestel hier nu je tickets!

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5