Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Kennisbank / Flexsupport investeert in flexwerkers

Flexsupport investeert in flexwerkers

Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus vindt groei erg belangrijk. Vanaf heden willen we de groei van onze flexwerkers ook verder stimuleren door hen ruim 10.000 opleidingen aan te bieden via Edubookers.

Leestijd: 1,5 min.

Flexsupport en Edubookers

Flexsupport investeert in flexwerkers en is daarom een samenwerking aangegaan met Edubookers. Wij vinden groei erg belangrijk en helaas maken te weinig flexwerkers gebruik van hun persoonlijk opleidingsbudget. Door de samenwerking met Edubookers kunnen wij de flexwerkers nog gemakkelijker en laagdrempeliger een groot aantal opleidingen en cursussen aanbieden. De keuze is reuze, want het gaat om zowel zelfstudie’s en e-learningen tot een stevige opleiding. Voor elke flexwerker is er aanbod om zichzelf te ontwikkelen!

“Door op deze wijze te werk te gaan kunnen wij nog meer focus leggen op ontwikkeling van het talent van onze flexwerkers”, aldus Gert Arends, directeur Flexsupport. “Jezelf ontwikkelen door een cursus of opleiding te volgen zit nog niet bij elke flexwerker tussen de oren. Iets wat voor vaste medewerkers vaak wel gewoon is. We gaan deze opleidingsportaal daarom ook actief onder de aandacht brengen bij onze flexwerkers en de uitzendbureaus waarvoor wij werken.”

Op onze pagina opleidingen is meer informatie te vinden over de aangeboden opleidingen.

 

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5