Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Kennisbank / Het Noordelijk Uitzendbureau Event

10 oktober: 2e Noordelijk Uitzendbureau Event

 

Flexsupport is samen met Flexsoftware en Easyflex initiatiefnemer van het Noordelijk Uitendbureau Event. Het doel van het Event is om noordelijk uitzendondernemers en hun intercedenten nieuwe kennis bij te brengen, maar ook om ze te inspireren om hun werk nog beter te doen. Zo hopen we de kwaliteit van dienstverlening in onze sector te verhogen.

Ondernemers aan het woord

Op de 2e editie van het Event komen twee uitzendondernemers vertellen over hun successen en missers, over hoe zij werken en waarom ze beiden, op hun eigen manier, succesvol zijn. De ene geheel online, de andere vanuit relatie. Twee uitzendbureaus die met vallen en opstaan zijn geworden tot wat ze nu zijn.

 

Workshops

Aansluitend kunnen er 3 workshops gevolgd worden. Een workshop over binden van flexwerkers in tijden van schaarste, een workshop over flexwerkers en schuldenproblematiek en de derde workshop is van de ABU over alle ontwikkelingen omtrent het nieuwe arbeidsrecht en de nieuwe cao voor flexwerk.

 

Artra training

Voorafgaand aan dit alles kunnen een select aantal bezoekers een training volgen van ARTRA over hoe je een goede vacature(tekst) opstelt. Deze training kost 99 euro exclusief BTW. Het Event is GRATIS te bezoeken. Tickets reserveer je via de website: https://uitzendbureauevent.nl.

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5