Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Kennisbank / Ontdek de sleutel tot succes: Het Uitzendbureau Event 2023 – Bereik, Bind en Behoud Generatie Z!

Bereik, bind en behoud
Generatie Z!

Het Uitzendbureau Event 2023 is in aantocht! Dit jaar kijken wij naar het vinden van de juiste flexwerkers voor opdrachtgevers. Dit is een cruciaal aspect van het succes van uitzendbureaus. Het vereist tijd, middelen en expertise om een goede match te maken tussen de kandidaat en de opdrachtgever. Gelukkig biedt Flexsupport, een ervaren backoffice voor uitzendbureaus, ondersteuning bij werving en selectie. Met behulp van geavanceerde recruitment CRM-softwaretoepassingen en publicatiemogelijkheden zorgen zij ervoor dat u de perfecte match kunt vinden voor uw opdrachtgevers.

Het werven van Generatie Z

In de huidige arbeidsmarkt vormt Generatie Z, geboren tussen 1997 en 2012, een veelbelovende talentpool voor uitzendbureaus. Echter, het benaderen en aantrekken van deze jonge generatie brengt specifieke uitdagingen met zich mee. Met hun unieke kenmerken, verwachtingen en digitale vaardigheden vereist het werven en selecteren van Generatie Z een innovatieve aanpak en begrip van hun behoeften. Wil je als uitzendbureau weten wat de juiste manier is om deze generatie te benaderen? Kom dan naar Het Uitzendbureau Event 2023 met als thema dit jaar “Bereik, bind en behoud Generatie Z met succes! Tijdens het evenement deelt inspirerende gastspreker Jos Ahlers waardevolle inzichten over de sleutel tot succes in het aantrekken en behouden van deze digitale generatie. Daarnaast is er ook ruimte om tijdens de netwerkborrel met collega’s uit de uitzendbranche ervaringen te delen.

Kom op donderdag 12 oktober naar Easyflex in Oosterhout of ben erbij op donderdag 2 november in DE STEK, Groningen.

Samenwerking

Het Uitzendbureau Event 2023 wordt georganiseerd door CAOloon, Easyflex, Flexsupport en Flexsoftware, en mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: artra, keesz, First2Find, FlexKnowledge en Normec VRO. Deze partners ondersteunen de visie om uitzendbureaus te helpen Generatie Z te bereiken, te binden en te behouden.

Reserveer hier je tickets voor Het Uitzendbureau Event 2023

Programma Uitzendbureau Event 2023:

14:45 – Inloop Uitzendbureau Event
15:15 – Hoofdspreker Jos Ahlers
16:15 – Korte pauze
16:30 –Uitzendbureau debat
17:15 – Netwerkborrel

Mis deze kans niet om waardevolle kennis op te doen en je netwerk uit te breiden. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op Het Uitzendbureau Event 2023!

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5