Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Kennisbank / Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie

Zeg NEE tegen
racisme en discriminatie

Vandaag, 21 maart, is het de internationale dag tegen racisme en discriminatie. Flexsupport is supporter van een (werk)wereld die vrij is van racisme en discriminatie. Vanuit onze normen en waarden is ieder mens waardevol en gelijk aan de ander. Wij streven naar een dienstverleningsketen waarin geen racisme en geen discriminatie plaats vindt. Hoe we dat doen? Lees dan even verder.

De branche zegt NEE

Flexsupport is lid van de werkgeversvereniging voor de uitzendbranche: ABU. Samen met de andere leden van de ABU zeggen wij nee tegen discriminatie en racisme. We hebben dit geborgd in de diverse overeenkomsten en sturen hier ook op in onze bedrijfsvoering. Helaas is dit nodig, want ook op de arbeidsmarkt wordt gediscrimineerd en is er sprake van racisme.

Heb je een achternaam die niet Nederlands genoeg klinkt? Heb je een buitenlands paspoort? Ben je niet de jongste meer? Ben je onderdeel van een minderheidsgroep? Heb je een religie? Op al deze aspecten van het mens zijn wordt gediscrimineerd op de arbeidsmarkt. De voorbeelden kun je nalezen op: www.werkjijmeezegnee.nl.

Flexsupport zegt NEE tegen racisme

Flexsupport zegt NEE

Flexsupport heeft een antidiscriminatiebeleid. Dit hebben we gepubliceerd op onze homepagina van onze website. Het staat op onze home, omdat we het belangrijk vinden om onder de aandacht te brengen. In onze samenwerkingsovereenkomsten en arbeidscontracten hebben we aandacht voor dit onderwerp en dat we hier niet aan mee werken. In onze trainingen en informatieboekjes nemen we stelling tegen discriminatie. En in onze cultuur van werken accepteren wij discriminatie niet.

Flexsupport is van harte supporter van de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie. Jij toch ook?

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5