Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Kennisbank / Infosessie: Start je eigen uitzendbureau

Infosessie:
Start je eigen uitzendbureau

Wil jij je eigen uitzendbureau starten en ben je op zoek naar praktische informatie, tips en meer? Neem dan deel aan onze online infosessie ‘Start je eigen uitzendbureau’ op woensdag 20 december! Hoe je jezelf aanmeldt en welke onderwerpen behandeld zullen worden lees je hieronder.

Leestijd: 0,5 minuut

 

Tijdens de infosessie nemen Gert Arends van Flexsupport en Franck Antonides van Flexsoftware, uitzendsoftware voor uitzendbureaus, je mee in de stappen die nodig zijn voordat je ondernemer van een uitzendbureau bent. Ook delen zij ervaringsverhalen en tips. Daarnaast is er uiteraard alle ruimte voor jouw vragen over het starten van een uitzendbureau. Zij denken graag met je mee!

Gert en Franck, experts in ondersteuning voor uitzendbureaus en uitzendsoftware, zullen niet alleen de essentiële stappen behandelen, maar ze zullen ook ervaringsverhalen en waardevolle tips delen. Je zult in staat zijn om te profiteren van hun kennis en expertise op dit gebied, en zij zullen je begeleiden bij het begrijpen van de complexiteit van het ondernemen in de uitzendsector.

Natuurlijk willen we dat deze sessie zo relevant mogelijk is voor jou, daarom moedigen we je aan om uw vragen over het starten van een uitzendbureau te stellen. Onze experts zullen met plezier al uw vragen beantwoorden en met u meedenken om jouw dromen en plannen te verwezenlijken.

Gert en Franck zullen ook onderstaande vragen behandelen, wil je hier alvast meer over lezen klik dan verder via de link:

Download alvast de whitepaper, bekijk onze video’s en begin vandaag nog.

De infosessie is van 16.00 uur tot 17.30 uur. Meld je vrijblijvend aan via onderstaande knop!

Ik doe mee

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5