Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Kennisbank / Nieuwe collega

Nieuwe collega backoffice

Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus heeft er een nieuwe collega bij ter versterking van het backofficeteam: Esmeralda van der Burg.

Leestijd: 1 min.

Sinds 1 juli 2021 is Esmeralda ons Flexsupport team komen versterken als backoffice medewerker. Welkom Esmeralda!

Diensverlenend

Met een aantal jaren ervaring als intercedent verstaat deze topper haar werk in de uitzendbranche erg goed. “Energiek, secuur en dienstverlenend zijn de eigenschappen die je aan mij kunt koppelen. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met sporten, reizen en gezellig samenzijn met familie en vrienden. In mijn werk vind ik het belangrijk dat de administratie tot in de puntjes verzorgd is en dat iedereen op een juiste manier geholpen kan worden!”

Over Flexsupport

Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus is voortgekomen uit de backoffice uitzendbureau dienstverlener Payrollplaats. Payrollplaats verzorgde alleen het juridisch werkgeverschap voor (startende) uitzendbureaus en detacheerders in diverse sectoren door heel Nederland. In ruim tien jaar heeft Payrollplaats via deze uitzendbureaus duizenden flexwerkers verloond en gefactureerd. Flexsupport doet meer!

Flexsupport is niet alleen de werkgever van de door u gematchte uitzendkrachten, maar biedt u ook eenvoudige recruitment CRM uitzendbureau software oplossingen aan waarmee het werkproces van uw uitzendbureau volledig digitaal uitgevoerd kan worden. Van werving via selectie naar verloning en het debiteurenbeheer. Alles 100% online en met uw logo op de loonstrook en de factuur. Met onze ondersteuning bent u alleen bezig met het matchen van kandidaten op vacatures en Flexsupport doet de rest. Zo ontzorgen wij ondernemende uitzendbureaus en detacheerders zoals u.

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5