Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Kennisbank / Nieuwe uitdagende werkplek voor Flexsupport

Nieuwe werkplek voor Flexsupport

Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus is verhuisd naar een gaaf nieuw kantoor in DE STEK. Een prachtige locatie in Groningen! Ook al is het maar een paar minuten rijden van het oude kantoor, toch voelt het als een compleet nieuwe omgeving. Maar dat kan ook niet anders als je dit duurzame, ultra moderne gebouw met een industriële uitstraling ziet.

Gert Arends, directeur van Flexsupport, is dan ook zeer te spreken over de nieuwe locatie aan de Euvelgunnerweg 25A. ,,Ons oude kantoor was gedateerd en niet toereikend meer. Dit nieuwe pand is helemaal verduurzaamd. Tegelijk is het een bedrijfsverzamelgebouw. We zitten hier niet meer in ons eentje maar met heel veel andere ondernemers. Het is ontzettend leuk om andere bedrijven tegen te komen. Er wordt al volop genetwerkt en afspraken gemaakt om samen dingen op te pakken.”

 

Duurzame groei

De STEK biedt volop mogelijkheden om dat samenwerken te optimaliseren. Er zijn moderne vergaderruimtes aanwezig, een gezonde bedrijfskantine en in de toekomst komen er ook sportfaciliteiten. Kortom een ontmoetingsplek voor kennis, groei en werkgeluk. ,,Dat maakt deze plek zo uniek: door samen te werken met anderen willen we werken aan duurzame groei van het noorden. Die missie van De Stek steunen wij van harte en daar willen we graag aan bijdragen,’’ aldus Gert.

Flexsupport was een van de eerste huurders en is nog bezig met de laatste puntjes op de i te zetten. Ook in De Stek zelf wordt nog hard gewerkt aan de afbouw van alle kantoorunits. Gert: ,,Door corona wordt er nog veel thuis gewerkt dus ik zie voor straks alleen nog maar meer mooie uitdagingen in samenwerkingen en ontmoetingen met interessante bedrijven. Het wordt hier hoe dan ook gewoon gaaf! Zodra het weer kan is iedereen van harte uitgenodigd eens te komen kijken. De koffie staat klaar.’’

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5