Navigatie

Laatste nieuws

Navigatie

26 november 2019

Wab klaar

Lees bericht
22 november 2019

Aantal banen groeit

Lees bericht
14 november 2019

Uitzendbureau belangrijk bij vinden baan

Lees bericht
Home / Software / Website

Uitzendbureau website

Snel, simpel en tegen minimale kosten uw eigen professionele uitzendbureau website online. Makkelijker kan niet!

Ik wil een afspraak

Het WordPress template voor een professionele uitzendbureau website en de bijbehorende WordPress plugin zijn door ons zusterbedrijf Webplaats ontwikkeld. Met dit template en de plugin heeft u snel een professionele en functionerende website voor uw uitzendbureau online.

 

Functionaliteit

Met het WordPress template maakt uw websitebouwer eenvoudig een mooie uitzendbureau website die alle basis functionaliteiten die u als ondernemer nodig heeft. Met de plugin kunt u vacatures publiceren en kandidaten laten inschrijven. De plugin is gekoppeld aan de software van Uitzendplaats. Naast deze functionaliteiten is er onder andere een nieuwspagina in het template. Ook een teampagina en een overzichtpagina waarop u uw documenten kunt publiceren ontbreken niet in dit professionele template. Door al deze functionaliteiten kunt u snel online aan de slag met uw uitzendbureau.

 

Kosten

Uw eigen website kunt u laten bouwen door uw websitebouwer. Die kan het gratis WordPress template met de plugin verwerken in uw uitzendbureau website. Heeft u geen websitebouwer? Wij kennen er een paar die ervaring hebben met dit template en de plugin. Wij adviseren u graag. Nieuwsgierig? Kijk dan op deze website voor meer uitleg of neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact